Vesti bune si vesti proaste

Vestea buna este ca un specialist a explicat pe larg intr-o emisiune cum ca testosteronul are mare legatura cu calvitia. Era o teorie complexa, a vorbit omul mult si in termeni complicati, deci parea credibil :) Nu avea nici un sens sa tin minte toata teoria. Retinem si noi principalul: cheliosii sunt foarte virili.
Eu stiam.

Vestea proasta este ca tot prind secvente din emisiunea Dansez pentru tine.
Mie nu mi se pare divertisment, mi se pare drama. Tinand cont ca doar o echipa castiga, mai devreme sau mai tarziu toti participantii ajung sa planga cu o lumanare in mana. Nu ca as fi insensibila, inteleg...lumanare...speranta.... dar faci ditamai audienta pe spatele tragediei din viata mea si ma aleg cu o lumanare? Ma rog, plange toata lumea. Anda Adam, mama Andei Adam, tatal Andei Adam, partenerul Andei Adam, mama partenerului Andei Adam, fratele partenerului Andei Adam, prietenul fratelui partenerului Andei Adam, toti in direct.(exemplu la intamplare, nu stiu sigur daca Anda Adam a plans, dar parca parca am vazut si la ea pe obraz o lacrima intr-o reclama) Mai e o varianta. Poate plang la auzul gafelor facute de blonda prezentatoare (nu-i stiu numele, nici nu vreau sa-l aflu). Anyway, aceasta prezentatoare, intr-un moment de maxima intensitate dramatica in care expunea motivele participantilor de a face parte din competitie zice ca X doreste sa castige pt ca are nevoie de bani sa-i achizitioneze lui Y, care nu poate merge, un scaun electric. Hmm...vestea proasta ar fi sa castige acel concurent.

4 comentarii:

Anonim spunea...

buuuun asha.

de acum nu ma voi mai plange ca mi-au mai cazut 15 fire de par. voi spune: sunt un pic mai viril, am mai secretat niste testosteron.

Anonim spunea...

Deh, trebuia gasita o compensatie si pt cheliosi. Eu personal as fi preferat parul :)

Anonim spunea...

Nu ma face sa ma simt mai bine cand vad firele alea nenorocite hotarate sa renunte la host-ing...

In alta ordine de idei emisiunea mentionata in post este o manipulare totala aducatoare de rating si profituri enorme, daca ar fi declarat ca nu obtin un sfantz si banii de pe reclame se duc in scopuri caritabile poate ar fi meritat o apasare de buton...

Teadora spunea...

din comentarii inteleg ca daca ati avea de ales, ati alege parul. e bine ca nu aveti de ales insa :)