Gata, stiu!

Am auzit de-a lungul timpului tot felul de teorii despre eu&barbatii din viata mea, care incepeau cu: “esti tu prea pretentioasa” Serios??? Mie nu mi se pare.
Un prieten a fost suficient de dragut incat sa dezvolte o reteta despre “cum ar putea avea Teadora o relatie”, reteta care spunea: faci o lista cu toate lucrurile pe care ti le doresti de la un barbat, toate…apoi renunta la ele in afara de primele 3 :))). Damn, stiam eu ca trebuie sa renunt....
Am facut lista, am pastrat primele 3 criterii si ce sa vezi, surpriza…sunt prea pretentioasa. Adica ce…ma cred vreo printesa????
Insa astazi am avut o revelatie. Vreau un barbat care sa semene cu sandalele mele cu cureluse. Aceste sandale au o calitate extraordinara: sunt rezistente. Le-am cumparat cu muuulti ani de zile in urma, nici nu mai stiu cati. Le-am purtat la petreceri, la servici, la mare pe plaja, la piscine. Le-am dus in cluburi de fitze, le-am plimbat prin Marriott, le-am dus la mama la tzara, le-am plimbat prin Ibiza si prin baltoacele din strandurile Bucurestene, le-am luat la gratare la padure cat si la intalnirile cele mai importante. Am topait cu ele, m-am plimbat cu ele, am dansat cu ele, am aruncat cu ele dupa diverse vietati. Au fost alaturi de mine la cele mai tari petreceri dar si in cele mai plictisitoare si deprimante seri de duminica. Nu mai sunt ele asa de frumoase ca la inceput, but they still stick with me. La fiecare inceput de vara uit ca exista, dar cand am mai mare nevoie, ele isi fac aparitia de sub pat :). Sunt atat de comode si dragute..au trecut pe langa ele zeci de alte sandale de-a lungul anilor, dar nu s-au lasat inlocuite in ruptul capului. Nu am cum sa le inlocuiesc, deja am trecut prin prea multe impreuna.
Sa-mi mai spuna mie cineva ca sunt pretentioasa!!!!!

16 comentarii:

Karmina spunea...

Nice...
Pe pariu insa, ca daca ar veni unul cu calitatile sandalelor tale cu curelushe, i-ai da verde. Si asta nu pentru ca ai fi tu prea pretentioasa, ci pentru ca ar fi el "prea perfect". Nimeni asa misto nu poate sa ne faca PE NOI sa aratam bine...

Teadora spunea...

Karmina, n-am inteles, mai explica-mi o data :) Serios n-am inteles

Karmina spunea...

Daca ai gasi (prin absurd) un tip care sa aiba atat de multe "intrebuintari" si calitati ca sandalele tale cu curelushe, adica un tip aproape perfect, tu sau eu, ca niste persoane imperfecte, nu am vrea sa fim constant comparate cu el. Am pierde prin comparatie, zic... :)

Teadora spunea...

Aproape perfect? Sandalele mele sunt far from perfect. Sunt fara tocuri, fara sclipici, fara ceva glamour, sunt simple simple simple simple, plus ca dreapta e putin diferita de stanga :)))) pe bune.

Alexandru spunea...

Deci cauti pe cineva simplu, fara sclipici, fara glamour? Adica astepti o sticla de "apa plata"?
Hmmmm. Interesant. O apa minerala asteapta o apa plata.

Oricum prietenul tau n-are dreptate. Ce kkt de relatie e aia daca iti satisface doar 3 nevoi (fie ele chiar si primele 3). Cu restul ce faci? Iti cumperi ciocolata si pantofi ca sa suplinesti golul?

Neeah... Iti spun eu, mi-a venint o idee, am impresia ca ai nevoie de un barbat puternic (asa ca sandalele sa nu se rupa rpd). Ce parere ai?

Anonim spunea...

Sandalele cele mai durabile le gasesti atunci cand te astepti mai putin. Deci totul o sa fie bine..

Alexandru spunea...

(completare @ Maria) ...cand nici nu o sa te astepti.

Ca sa stii!

Teadora spunea...

Nu vreau nici o sticla. Sandale am zis. Si nu ma mai razgandesc.

Anonim spunea...

Nu esti pretentioasa!
Doar ca atragi the wrong type of guy.
Good type of woman atrage the wrong type of guy si invers.
E de munca/de cautat/de noroc pana cand cand good sa atraga tot good.

Anonim spunea...

Precum pantofii mei din piele de bou Clark's ce au aceeasi soarta cu sandalele tale. Poate ii combinam ca nu stiu cat ne mai tin, deja ii port doar vara in Cta!

Anonim spunea...

asa..deci tu vrei pe cineva cand ai nevoie, cand simti asta... hop mititelul sa puncteze la sentimentul tau.

nu e greu, e divin de usor, doar ca si el cauta acelasi lucru poate pe vreo coasta a Americii sau cine stie ce colt al lumii :))

Anonim spunea...

:))) si eu cautam cam acelasi tip de sandale/tip :D.
si l-am gasit cand si unde ma asteptam mai putin...la o intalnire cu un altul ;))

si facusem inainte o lista...cam o pag de word cu my perfect guy :)). si el chiar le indeplineste pe toate:P. ba chiar, a 2-a zi dupa ce a citit lista a purtat un tricou polo (cum dadusem eu un exemplu acolo):P. si pana sa-l gasesc, eram hotarata sa completez lista aia si s-o trimit pe mail in lume:)).

oricum, ideea e ca am stat intr-o noapte sa-ti citesc toooot blogul...si am devenit some kind of a fan of yours :)). ca scrii f frumos si cred ca esti de treaba asa:))

si imi place si de ceilalti: maria, alex, karmina si locke, but u are my fav :D

Teadora spunea...

Merci :)

simiuk spunea...

"Good type of woman atrage the wrong type of guy si invers.Good type of woman atrage the wrong type of guy si invers"
Locke, multumim, ne-ai luat o piatra de pe inima.
Teodora, de fiecare data am impresia ca am dat cu piciorul lui "mister perfect", de reparat nu mai am cum, asa ca search again.
Unii zic, ca la prea mult search, cel mai sigur ne e rateul:(

simiuk spunea...

ahh, si-s bucuroasa de descoperire. a fost tot un search.

Anonim spunea...

Nu tu esti pretentioasa ci sandalele tale, deoarece te vor numai pe tine.