Good things come to those who wait

Da, asa e. Am facut un calcul si din momentul in care imi doresc ceva trebuie sa astept vreo 10 ani ca sa se indeplineasca.
Cand aveam 18 ani si stateam cu prietenul meu acasa in weekend si plecam doar noi doi la mare, imi doream foarte mult o gasca. Acum am 28 de ani si am o gasca. Avand o gasca, imi doresc un prieten cu care sa plec la mare, doar noi doi. Dupa calculele mele, se va intampla la 38 de ani, pt ca abia atunci o sa obosesc suficient incat sa pot renunta la gasca (sau gasca la mine, ca vor avea multi copii pana atunci si nu o sa mai poata iesi la baute)
Tot la 18 ani, imi doream foarte mult sa nu mai trebuiasca sa ma trezesc dimineata sa ma duc la scoala/servici. Dupa 10 ani, mi s-a indeplinit aceasta dorinta. Imi fac programul cum vreau. Problema este ca acum imi doresc un program stabil, disciplinat, sa simt si eu ca am o ordine in viata. Se va intampla la 38 de ani cel mai probabil.
Imi doream foarte mult sa pot fi toleranta, sa fiu si eu in stare sa tac naibii din gura si sa fac pe proasta. Ei da, mi s-a indeplinit si aceasta dorinta. Trecerea timpului m-a facut extrem de toleranta.
La 38 de ani o sa fiu o femeie toleranta, cu un barbat cu care se duce singura la mare, care va avea un program stabil, ordine in viata si fara gasca???
Refresh!

4 comentarii:

Dragos Novac spunea...

"Imi doream foarte mult sa pot fi toleranta, sa fiu si eu in stare sa tac naibii din gura si sa fac pe proasta. Ei da, mi s-a indeplinit si aceasta dorinta. Trecerea timpului m-a facut extrem de toleranta"

tre' sa-mi explici cum ai reusit...sau mai degraba ai obosit si nu-ti mai bati capu'? :D

Teadora spunea...

1) am obosit
2) nu mai simt ca am de demonstrat cuiva ceva, in afara de mie insami
3)am realizat un lucru cu adevarat maret: sunt plina de defecte :)))), deci de ce sa nu le tolerez pe ale celor din jurul meu?
4)lipsa de toleranta duce la singuratate

Alexandru spunea...

Si la 48 cum o sa fie?

Teadora spunea...

Mr Alex, sa nu exageram cu waiting-ul :)