Viata e nedreapta

Ma uit pe Nights la pozele din cluburi.
Doamneeeeeeee, ce barbati urati si ce femei frumoase.
M-am deprimat.
Mi-e chiar putin sila. Ranjesc la camera cu cate o dulcica langa ei, careia ii pun mana pe oriunde cu badaranie.
Bine naibii ca mi-am gasit o noua scuza sa consum mult alcool in cluburi :) Pai da, altfel n-ai cum.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Daaaa! Numai naspetzoshenii de barbati!
Oare chiar nu este nici o speranta, toti barbatii romani sunt urati? Ca din pozele astea asa pare, daca mergi pe strada - asa este, in metrou - urati, in magazine - uratzei...oriunde vad numai nasoli.
N-am mai vazut in Romania un barbat misto de...nu mai stiu de cand, a long time ago oricum!

Karmina spunea...

E deprimant de-a dreptul!
Si chestia ma urmareste inca de cand eram in primul an de facultate, in '98 (deci inca tanara) si statea cu un prieten al meu sa ne uitam, el la gagici, eu la barbati, pe strada. El era girofar efectiv. Nu mai stia unde sa se uite mai intai.
Eu... doar tresaream din cand in cand de emotie cand vedeam pe unul macar imbracat cat de cat, sau cu vreun fund mai yummy, sau cu ochelari de soare mai cool, sau mai stiu eu... In nici un caz unul misto pe de-a-ntregul.

Dragos Novac spunea...

io cred ca nu stiti unde sa va uitati :D

si tea, stii vorba aia cu nu exista femei urate doar vodca insuficienta? ok, aplicabila si la barbati, nu? :)

Anonim spunea...

Acelasi lucru l-am constatat si eu de mult, dar mi-am zis ca asa se vede din perspectiva unui barbat, iar la fete e invers. Chiar si pt mine e deprimant si frustrant sa vad gagici misto cu libidinosi si vad asta peste tot si ma intreb serios daca uratenia si badaranismul la barbati atrage femeile.

Teadora spunea...

F tare asta cu nu exista femei urate, doar vodca insuficienta.
Sper sa nu ajung sa o folosesc in varianta "nu exista barbati, doar vodca" :))))
Nick, cred ca nu uratenia si badaransimul atrag, ci barbatii urati si badarani atrag prin...fiecare compenseaza cu ce poate :)

Stefan spunea...

Un burtos d'ala e infrumusetat de un bmw si de un stand in Europa, in ochii unei prezente senzuale de la mese. Chiar daca partidele lor de amor sunt mai rare decat meciurile nationalei si dureaza cat pauza dintre reprize tot el este alesul poate pentru ca de 2 ori pe an o duce in Paralia Katerini sau Albena si in fiecare weekend are masa in club. Daca din cand in cand se da si el la prietenele ei oricum are sanse de succes cunoscuta fiind, si pentru unul mai putin inzestrat, concurenta feminina la capitoul cine ii fute prima iubitu' alteia. q.e.d.

Anonim spunea...

pai daca te raportezi la "lumea buna " din cluburile de fitze...scuza-ma, dar sunt intradevar putine tipe care sa iasa cu unu doar pt ca-i place de el asa fara sa fie full de bani.