Take it or leave it

La "take it or leave it", eu mereu "leave it".
Oare o fi ma bine sa "take it"?
Si imi garanteaza cineva ca daca aleg "take it" nu o sa "leave it" pana la urma? Deci de ce sa pierd timp?

Ah, am uitat ceva: nu e vorba de barbati :)

3 comentarii:

Alexandru spunea...

Pai ... depinde. Ce pierzi daca Take it si dupa aia Leave it. Poate in unele situatii este o experienta interesanta si care pe viitor poate sa te ajute.

Nu stiu. Zic si eu.

Anonim spunea...

Indiferent ce alegere faci tot are sa vina un moment in care ai sa te intrebi, "cum ar fi fost daca as fi ales cealalta varianta?", sau "nu era mai bine sa fac direct asa fara sa-mi pierd vremea cu nu stiu ce ...?"
Nu exista garantii cum de altfel nu exista nici retete pentru ce facem in viata. Cu toate astea suntem suma tuturor alegerilor noastre deci trebuie sa alegem cu grija ...

Si nu e vorba de barbati :)

Karmina spunea...

Pai sa-ti zica una care mereu "takes it" si e deschisa cam la orice implica schimbare si decizie rapida, deci pozitiva. Nu mi s-a intamplat prea des sa "take it" si sa nu pot ulterior sa "leave it" daca nu-mi mai convine. Pe cand daca refuzi din prima, posibilitatea e mai mare sa ti se para o oportunitate buna ulterior si sa nu te mai poti intoarce sa "take it" afterall.

@ altair - cu aceasta "metoda" sa-i zicem, nu mi s-a intamplat niciodata in viata mea sa identific un punct despre care sa ma gandesc ca as fi preferat sa "leave it".

@ tea - ia "take it" si "leave it" ca pe niste atitudini care corespund celor doua variante. Atitudinile sunt "DA!" pe line, respectiv "NU!" pe linie, stii tu...