Not again

Acum ar fi fost momentul oportun pt cei de la sentimente.ro sa faca clubul "singur de Valentine's Day". M-as inscrie in el cu placere decat sa suport ceea ce va urma zilele viitoare. De Craciun o mai scoti la capat cu familia, cu prietenii, dar de Valentine's Day nu e nici o sansa.
Vad in zare un val urias de inimioare, floricele, balonase, i love u, i love u too, u+me=love, love forever, love conquers everything. Acest tsunami va lovi pe 14 februarie, deci va trebui sa stau inchisa in casa fara sa dau drumul la calculator, televizor si mai ales fara sa indraznesc sa ies in lumea cruda de afara :) God help me! La revedere...ma duc sa-mi construiesc adapostul.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hello Base, Tari, Boc, Vaca!
In loc sa va certati ca nebunii pe biletele, nu puneti de o lege care sa interzica Valentine's Day?
Sper ca pe 14 sa se vanda si ultimul iepuras cu inimioara, ultima cana cu I love you si toate crap-urile! Dupa 14 februarie nu mai vreau sa vad nimic!

Anonim spunea...

Si mie mi se pare o aberatie acest 14 februarie. Cat despre adapot, fa unul incapator, cred ca o sa fim multe sa vrem sa ne ascundem atunci!

Anonim spunea...

Treaba cu Valentine's e asa:
Cei necuplati sunt de-a dreptul amenintati de ziua asta. Li se pare ca toata lumea e fericita, pinkish shit & all, numai ei sunt tristi si singuri.
Cei cuplati sunt fie indiferenti fata de festivul moment, fie usor stresati ca trebuie sa se ridice la inaltimea romantismului impus si indus de media si de rozul inimos general.
Pe scurt: nici una dintre categorii nu e cu adevarat patrunsa si data pe spate de caldura sufleteasca a Zilei de Valentine.
Daaaaaaaar parerea mea e asa: este o zi in care serbam ceva frumos. Fiecare dintre noi crede in dragoste, chiar daca nu ducem feelingul la cotele absolute si imposibil de atins de catre un om normal, cote pe care ni le baga societatea de consum pe gat. Asta e treaba ei, sa supraliciteze, sa suprasatureze, sa vanda. Treaba noastra este sa ne bucuram de o zi frumoasa, de o sarbatoare frumoasa, asa cum avem noi chef. Ca si dragostea de sine tot dragoste se cheama. :D